خانه اینترنتی من

خانه اینترنتی من

خانه اینترنتی من

خانه اینترنتی من

۲۵ راز گوگل

در این مقاله با ۲۵ نکته کاربردی برای استفاده بهتر از موتور جستجوی گوگل آشنا می شوید.

۱ - همه‌چیز در نحوه نوشتن‌با اطلاع از چگونگی نوشتن عبارات جستجو در موتورهای جستجو، می‌توانید اطلاعات موردنیازتان را به راحتی پیدا کنید. به عنوان مثال دستور <کلمه مورد نظر: Inurl> باعث می‌شود تا موتور جستجوی گوگل، همه صفحاتی که در آدرس url آن‌ها، کلمه مورد نظر وجود داشته باشد را برایتان فهرست کند. 

.

۲ - نوار ابزار گوگل با اضافه کردن نوار ابزار گوگل به مرورگرتان، از این پس می‌توانید کار جستجو را با سرعت و راحتی بیشتری انجام دهید. یکی دیگر از امکانات این نوار ابزار، جلوگیری از نمایش پنجره‌های تبلیغاتی است. برای دریافت این برنامه و کسب اطلاعات بیشتر به نشانی toolbar.google.com مراجعه کنید.   

.

.۳ - چه کسی به سایت شما لینک داده است‌بسیاری از مدیران سایت‌ها علاقه‌مندند بدانند چه کسانی (از سایت خود) به سایت آن‌ها لینک داده است. گوگل به این سوال پاسخ می‌دهد. می‌توانید در قسمت جستجو، عبارت <نشانی سایت:link> را وارد کرده و کلید Enter را بزنید. نتیجه این درخواست، فهرست سایت‌هایی است که به سایت شما لینک داده‌اند.  

.۴ - کاربردهای تجاری دو موتور جستجو فرعی گوگل که به تازگی راه‌اندازی شده‌اند و هنوز واژه کالاهای تجاری، مورد استفاده قرار می‌گیرند. موتور froogle.google.com فهرست محصولات فروشگاه‌های online را تهیه می‌کند و موتورcalatogs.google.com برای نمایش و درخواست کاتالوگ محصولات به‌کار می‌رود. 

 .

۵ - نگاهی به آینده‌مدیران گوگل همیشه نیم‌نگاهی به آینده دارند. اگر می‌خواهید بدانید چه در سر آن‌ها می‌گذرد و قرار است در آینده چه کارهایی انجام دهند، بهتر است سری به آزمایشگاه آن‌ها بزنید و خود از نزدیک با خدمات و محصولات آتی گوگل آشنا شوید. آدرس آزمایشگاه گوگل labsl.google.com/gvs.html می‌باشد. 

.

۶ - نتایج مطلوب‌تر در اغلب موارد، زمانی که جستجویی را با گوگل انجام می‌دهید، نتیجه آن هزاران سایت و وبلاگ و نشانی می‌باشد که در واقع بسیاری از آن‌ها کاربرد چندانی ندارند و با موضوع موردنظرتان هماهنگ نیستند. یکی از روش‌های مؤثر در کاهش حجم نتایج جستجو، تعیین بازه‌های تاریخی است. مثلاً زمانی که بازه‌ای را بین سال‌های ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۴ تعریف می‌کنید، گوگل با تبعیت از آن، فقط آن دسته از صفحاتی که دربازه مذکور ایجاد یا روزآمد شده‌اند را برایتان فهرست می‌کند (برای تعریف بازه‌های تاریخی به گزینه <جستجوی پیشرفته> مراجعه کنید).   

.

.۷ - فقط صفحات جدید جستجو بدون ذکر تاریخ، نتایج بی‌شماری در پی دارد. انبوه نتایج، نه تنها به یافتن مطلب موردنظرتان کمکی نمی‌کند، بلکه موجب سردرگمی‌تان نیز می‌شود. علاوه براین اگر بعد از یک بررسی طولانی بین نتایج جستجو، به اطلاعات موردنظرتان رسیدید و متوجه قدیمی بودن آن‌ها شدید، چطور؟ اگر به دنبال اطلاعات جدید و روزآمد هستید، در قسمت جستجوی پیشرفته، عبارات <۳ ماه>، <۶ ماه> و حتی <یک‌سال> را در مقابل گزینه Date وارد کنید تا گوگل بسته به تاریخ ذکر شده، فقط فهرست صفحات جدید را برایتان نمایش دهد. مثلاً اگر عبارت <۳ ماه> را انتخاب کنید، گوگل تمامی صفحاتی که در سه ماه گذشته ایجاد یا بروز شده‌اند را جستجو و آن‌هایی که با موضوع موردنظرتان منطبق هستند را نمایش می‌دهد.   

.

.۸ - مستثنی کردن کلمات با مستثنی کردن کلمات، علاوه بر کاهش حجم نتایج جستجو، می‌توان به اطلاعات موردنظر نزدیک‌تر شد. با گذاشتن علامت <-> قبل از کلمه‌ دلخواه، گوگل آن کلمه را استثنا قلمداد کرده و از نمایش صفحاتی که حاوی چنین کلمه‌ای باشند، پرهیز می‌کند. مثلاً نتیجه عبارت ، همه صفحاتی که مربوط به ایران هستند و از تهران نامی نبرده‌اند را شامل می‌شود.

 .

۹- Wildcardها زمانی که به‌طور کامل از کلمات موضوع مورد جستجو آگاهی ندارید، بهتر است از کاراکتر کمکی ستاره <*> استفاده کنید. کاراکتر <*> معنی <هرچیز> می‌دهد. مثلاً عبارت می‌تواند نتایجی نظیر ، و یا نتایجی از این دست را حاصل شود. 

.

۱۰ - عناوین صفحات‌ معمولاً همه صفحات وب، عنوان دارند. گاهی‌اوقات استفاده از این عناوین، به شما در پیدا کردن مطالب مورد نیازتان کمک شایانی می‌کند. مثلاً عبارت <کلمه مورد نظر: intitle>، گوگل را بر آن می‌دارد تا فقط عناوین صفحات را برای یافتن کلمه ذکر شده، جستجو کند. 

.

۱۱ - شرکت در گروه‌های خبری‌ اینترنت فراتر از ایمیل و صفحات وب است. به عنوان مثال گروه‌های خبری (News group) یکی دیگر از خدماتی است که از طریق اینترنت ارایه می‌شود. گروه‌های خبری گوگل، گروه‌های معروف و معتبری هستند که شرکت در آن‌ها، به نوبه خود، کار لذت‌بخشی است. آدرس گروه‌های خبری گوگل از این قرار است: groups.google.com

.

۱۲ - جستجوی خودکار جستجو در اینترنت، قصه سوزن و انبار کاه است. گاهی‌اوقات ممکن است علیرغم صرف وقت زیاد، باز هم به نتیجه دلخواه نرسید. بنابراین هر ابزاری که در این پروسه، از اتلاف وقت جلوگیری کند، بسیار باارزش است. یکی از این ابزارها، <پیغام‌دهنده> گوگل نام دارد. این ابزار با دریافت آدرس ایمیل و عبارت مورد جستجو، به طور خودکار و روزانه، جستجویی را براساس عبارت دریافتی ترتیب داده و هر زمان که اطلاعات جدیدی را یافت نماید، آدرس آن را برایتان ایمیل می‌کند. آدرس پیغام‌دهنده گوگل به این ترتیب است: www.googlealert.com

.

۱۳ - جستجوگر اخبار این ابزار نیز همانند پیغام‌دهنده گوگل، مشخصات اخبار موردنظر را به همراه آدرس ایمیل دریافت کرده و روزانه (بنا به درخواست کاربر، قابل تنظیم است). براساس عبارت دریافتی، جستجویی را در سایت‌های خبری ترتیب می‌دهد و در صورت یافتن اطلاعات مناسب، آن را برایتان ایمیل می‌کند. آدرس این ابزار www.google.com/newsalerts است. 

.

۱۴ - ماشین‌حساب گوگل گوگل برای حل معادلات ریاضی هم، ابزاری دارد که بسیار سریع و با دقت عمل می‌کند. این ابزار علاوه بر حل معادلات ریاضی، قابلیت تبدیل انواع واحدها به یکدیگر را نیز دارد. برای آشنایی بیشتر با این ابزار کارآمد به آدرس زیر مراجعه کنید: www.google.com/help/features.htm#calculator

.

۱۵ - معنی کلمات اگر معنی یا بهتر بگوییم، تعریف کلمه‌ای را نمی‌دانید، در کادر جستجو <کلمه موردنظر: define> را نوشته و کلیدEnter را بزنید. در جواب این جستجو، علاوه بر تعریف کلمه، لینکی نیز نمایش داده می‌شود که با کلیک روی آن، به جزییات بیشتری می‌رسید.

 .

۱۶ - ترجمه کنیددر حال حاضر، ماشین ترجمه‌ گوگل می‌تواند انگلیسی را به ۵ زبان زنده دنیا ترجمه کند (امکان ترجمه بالعکس نیز وجود دارد). برای استفاده از این مترجم ماشینی به آدرس www.google.com/lauguage-tools بروید. 

۱۷ - تصویریاب من شخصاً همیشه گوگل را به خاطر ابزار تصویریاب‌اش ستوده‌ام. این ابزار با دریافت کلمه یا عبارتی، تصاویر موجود روی اینترنت را جستجو کرده و در نهایت آن‌هایی را که با عبارت دریافتی منطبق هستند، فهرست می‌کند. برای استفاده از این ابزار به آدرس www.google.com/imghp مراجعه نمایید. 

.

۱۸ - پرسش و پاسخ تحقیق و جمع‌آوری مطالب از اینترنت، کار وقت‌گیری است. اگر برای انجام این‌کار وقت کافی در اختیار ندارید. سری به آدرس answers.google.com/answers بزنید و با مطرح کردن سوالاتتان و بررسی جواب‌ها، سریع‌تر به هدف‌تان برسید.

 .

۱۹ - نمایش پنجره تنظیمات‌گوگل به شما این امکان را می‌دهد تا نحوه نمایش نتایج را مطابق میل‌تان تنظیم کنید. به عنوان مثال با مراجعه به آدرس www.google.com/preferences می‌توانید تعداد نمایش نتایج در هر صفحه را تعیین نمایید. علاوه براین در قسمت تنظیمات امکانات دیگری نظیر Safe Searching نیز وجود دارد. با فعال کردن این گزینه، گوگل از نمایش سایت‌هایی که به هر دلیلی غیرمجاز هستند، پرهیز می‌کند.

 .

۲۰ - آمار استفاده از گوگل در سایت www.google.com/press/zeitgeist.html آمار جهانی استفاده از گوگل موجود است. در این سایت جزییاتی از چگونگی استفاده ملل مختلف از گوگل و الگوهای جستجوی آن‌ها وجود دارد. 

.

۲۱ - جستجو در دسته‌بندی‌ها علاوه بر جستجوی کلی وب، گوگل امکان جستجو در دسته‌بندی‌ها (Categories) را نیز می‌دهد. به عنوان مثال برای یافتن اطلاعاتی درباره هنر، تجارت، ورزش و ... می‌توانید ضمن مراجعه به نشانی www.google.com/dirhp، جستجویی را در دسته‌بندی‌های گوگل ترتیب بدهید و سریع‌تر به هدف‌تان برسید. 

.

۲۲ - برای بلاگرها وبلاگ داشته باشیم یا نه؟ ایده داشتن یک وبلاگ شخصی، بسیار جالب است و این‌که با در اختیار داشتن یک وبلاگ شخصی حرف دلمان را به گوش جهانیان برسانیم، فکر بسیارخوبی است. برای ساخت یک وبلاگ شخصی، به آدرس www.blogger.com/start مراجعه نمایید. این سایت متعلق به گوگل است. 

.

۲۳ - جستجوی داخل فایل‌ها با کمک گوگل می‌توان داخل فایل‌های مشخصی را برای یافتن کلمه‌ای دلخواه جستجو کرد. مثلاً عبارت:گوگل را برآن می‌دارد تا تمامی فایل‌های doc (مربوط به برنامه Microsoft word) را به منظور یافتن واژه‌ی Iran جستجو کرده و آن‌هایی که دارای چنین کلمه‌ای هستند را فهرست کند. 

.

۲۴ - کلمات عمومی برخی کلمات عمومی نظیر the ،to ،at و غیره، زمانی که در عبارت مورد جستجو ذکر می‌شوند، توسط گوگل نادیده انگاشته می‌شوند و تاثیری در نتیجه ندارند. حال اگر می‌خواهید چنین کلماتی در نتیجه جستجو موثر باشند کافی است یک علامت <+> در مقابل آن‌ها بگذارید. 

.

۲۵ - موتورهای جستجوی تخصصی با این ترفند می‌توانید ضمن معرفی منابع موردنظرتان به گوگل، از آن بخواهید که نتایج جستجو را فقط از همان منابع بیاورید. مثلاً برای جستجو در سایت مایکروسافت به روش زیر عمل می‌شود: www.google.com/microsoft  

.

به نقل از مجله اینترنتی ویستا

 

 

موجودی با عمر لایتناهی

گونه‌ای خاص از عروس دریایی؛ تنها موجودی در دنیا که عمر جاودان دارد و هرگز نمی‌میرد.

این حیوان ممکن است تنها موجودی باشد که عمر جاودان دارد. از آن‌جایی که این عروس دریایی قادر است پس از آخرین مرحله‌ی بزرگسالی، دوباره تغییر شکل داده و به نخستین مرحله‌ی زندگی خود بازگردد، ممکن است هیچ پایان طبیعی برای طول عمر این حیوان وجود نداشته باشد. 

..

دانشمندان می‌گویند Hydrozoan Jellyfish تنها حیوانی است که می تواند بارها و بارها در زمان به عقب برگردد و دوباره حالت بواسیر لحمی خود را (مرحله اول از زندگی) پیدا کند. آن‌ها می‌خواهند بفهمند چه‌طور این حیوان می‌تواند جریان سالخوردگی خود را به حالت معکوس درآورد.  

 .

از آنجایی که این حیوان هیچ‌وقت نمی‌میرد، تعداد آن‌ها در اقیانوس‌ها روز به روز در حال افزایش است. 

.

 

 

منبع: مشرق نیوز

 

فهرست خبرگزاریهای خارجی

خبرگزاری فرانسه (AFP)
خبرگزاری اسپانیا (EFE,EFE)
خبرگزاری استادو
خبرگزاری آنسا- ایتالیا
خبرگزاری ایتالیا (AGI)
خبرگزاری ای ان پی -هلند (ANP)
خبرگزاری ای آی ام (AIM)
خبرگزاری اندولو -ترکیه
خبرگزاری ارمنستان
خبرگزاری آسوشیتد پرس
خبرگزاری آتن
خبرگزاری آتلانتیک
خبرگزاری اطریش -آپ آ (apa)
خبرگزاری ای ای پی استرالیا (aap)
خبرگزاری بی ان اس,بالتیک (BNS)
خبرگزاری کانادا (CP)
خبرگزاری مرکزی,سی ان ای (CNA)
خبرگزاری سی تی کا
خبرگزاری چین
خبرگزاری کمپاس
خبرگزاری کوپروس
خبرگزاری آلمان, دی پی آ (DPA)
خبرگزاری لیتوانین (ELTA)
خبرگزاری هینا (HINA)
خبرگزاری اندونزی,آنتارا
خبرگزاری جی جی سوشین (Jiji Tsushin-Sha)
خبرگزاری کره شمالی (KCNA)
خبرگزاری کیدو
خبرگزاری مقدونیه
خبرگزاری مغرب (MAP)
خبرگزاری مالزی (BERNAMA)
خبرگزاری رومانی
خبرگزاری مرکوپرس,آفریقای جنوبی
خبرگزاری نیوز روم
خبرگزاری نیوزیلند,ان ای پی ای (NEPA)
خبرگزاری عمان
خبرگزاری پانافریکن
خبرگزاری پراسوا, پی ای پی (PAP)
خبرگزاری پرنسا لاتینا
خبرگزاری پرساسوسیشن (PA)
خبرگزاری رویتر
خبرگزاری ریانو وستی
خبرگزاری صربستان (SRNA)
خبرگزاری اسلوونی (STA)
خبرگزاری اس تی تی
خبرگزاری تانیونگ
خبرگزاری ایتارتاس (itar-tass)
خبرگزاری تی تی
خبرگزاری جمهوری اسلواکی (TASR)
خبرگزاری ویتنام
خبرگزاری یونهاپ
خبرگزاری کویت (KUNA)
خبرگزاری بحرین
خبرگزاری قطر (قنا)

تبدیل کننده+کانورتر+آنلاین

·       

چگونه هر فایلی را بدون استفاده از نرم‌افزار تبدیل کنیم؟

حتماً برای شما هم پیش آمده است که بخواهید فایلی را به فرمت دیگری تغییر دهید.مثلاً فایل word خود را به pdf تبدیل کنید؛ یا فایل pdf خود را به عکس تبدیل کنید؛ یا عکس bmp خود را به jpg تبدیل کنید؛ یا اصلاً فیلم‌های خود را از avi به mp4 تبدیل کنید تا روی گوشی خود تماشا کنید… قطعاً مثال‌های زیادی برای انواع تبدیل‌های مختلف وجود دارد. 

 

 

معمولاً بیشتر ما از یک یا چند نرم‌افزار تخصصی برای هر تبدیل خاص استفاده می‌کنیم. اما تصور کنید یک نرم‌افزار همه‌فن‌حریف وجود داشت که فایل خود را به خورد آن می‌دادیم و فایل دلخواه خود را تحویل می‌گرفتیم. البته در دنیای نرم‌افزارهای دسکتاپ، چنین چیزی خیلی بعید است اما در دنیای سرویس‌های آنلاین واقعاً چنین چیزی وجود دارد. اسم این سرویس آنلاین zamzar است.

 

سرویس آنلاین zamzar برای تبدیل انواع فایل‌ها

سرویس آنلاین zamzar می‌تواند انواع اسناد، فایل‌های موسیقی، ویدئوها، عکس‌ها، کتاب‌های الکترونیکی، فایل‌های فشرده و حتی نقشه‌های autocad را به انواع دلخواهی از فایل‌ها تبدیل کند. حتی اخیراً امکان تبدیل فایل‌های متنی به mp3 هم در این سرویس گنجانده شده است.

اول می‌خواستم برخی از تبدیل‌های مهم‌تر را در اینجا ذکر کنم ولی آنقدر تعداد آنها زیاد است که بهتر است خودتان به بخش انواع تبدیل‌ها در سایت آنها بروید و ببینید که بیش از ۸۰۰ نوع تبدیل مختلف در دسترس شما قرار می‌دهد. خلاصه آنکه در zamzar، از شیر مرغ تا جان آدمیزاد فراهم است!

نحوه استفاده از سرویس آنلاین zamzar

برای استفاده از سرویس آنلاین zamzar، فقط کافی است یک مرورگر اینترنت و یک اتصال اینترنت داشته باشید تا بتوانید از خدمات این سرویس به طور رایگان بهره‌مند شوید! بنابراین ابتدا وارد سایت zamzar شوید و سپس گام‌های زیر را که در شکل هم نشان داده شده است دنبال کنید:

1.      فایل مورد نظر خود را آپلود کنید. البته اگر فایل مورد نظرتان روی اینترنت است می‌توانید با کلیک روی لینک URL که در تصویر بالا هم نشان داده شده است، آدرس اینترنتی آن فایل را وارد کنید.

2.      حالا zamzar وارد عمل می‌شود و فرمت کنونی فایل شما را تشخیص می‌دهد. سپس بر این اساس، به شما اعلام می‌کند که این فایل را به چه فرمت‌هایی می‌توانید تبدیل کنید. شما هم فرمت مقصد را انتخاب می‌کنید.

3.      حالا ایمیل خود را وارد کنید تا لینک دانلود فایل تبدیل‌شده از آن طریق برای شما فرستاده شود.

4.      دکمه convert را بزنید!

تمام شد. حالا zamzar پس از اینکه تبدیل را انجام داد، یک لینک دانلود به ایمیل شما خواهد فرستاد تا فایل خودتان را که به فرمت دلخواهتان تبدیل شده است از آنجا دانلود کنید!

منبع: تفریح‌وار